redese

Azinoapte, fix cand s-a facut 1 august nu mi-a mai mers internetul. Cum nici nu mai dadea semne de conectare, m-a strafulgerat asa un gand cum ca s’ar putea sa-mi fie taiat pentru neplata.

La birou apuc sa ma loghez si io pentru prima oara pe site-ul de clienti de la rdslink, ocazie cu care descopar ca am abonament FiberLink si nu CableLink cum credeam io. Si vad butonas de facturi. si tarla de bani restanti. Din primavara nu mai platisem. Io credeam ca e promotie, ei ma tot taxau pentru neplata. Si ete asa ajunsei io dator 300 de roni la internet.

Zic si io lu tanti aia de la ghiseu ca pana acu nexam facturi. raspunsul cat se poate de clar: “pai nu va vin facturi ca e o problema cu firma de curierat. cel mai bine veniti si achitati sa nu va mai deconectam.”

Therefore, platii ce-aveam de platit si acu pana data viitoare cand m-or deconecta, numai de bine :)

2 thoughts on “redese

  1. plm, ti-i greu sa intri pe net, sa vezi cat e factura, seria si nr ei si sa faci un OP prin internet banking o data pe luna? :) :P

  2. Nu mi-e greu, da pana ieri io stiam c’am cable link, si cand dadeam sa ma loghez la ei pe pagina imi zicea ca user or password wrong. Acu daca selectez fiber link ma lasa sa ma loghez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.