ori doi

M-am hotarat si io sa-mi activez Direct Debit-ul de la ING Home’Bank sa-mi platesc telefonul, ca mi se intampal sa n’ajung tot timpul la vre-un shop Orange sau uit sa ma loghez pe Home’Bank sa fac acolo o plata.

Bun, activez dracia de luat banii direct din cont, se confirma activarea si astept sa plateasca banca direct factura. Si astept. Si astept. Si nimic. Si astia de la Orange imi dau SMS ca peste o zi e data scadenta si ca sa platesc. Io baiat gigea, platesc repede via e-banking, peste vreo 2 zile primesc SMS ca plata e facuta si ca totul e OK.

Ieri, ma uit pe extrasul de cont si surpriza: mi-a platit si banca factura la telefon. Si uite asa am dat io de doua ori bani la Orange. Ca deh, daca citeam io ca plata prin direct debit se face la scadenta nu ma mai impacientam atata… da deh, vorba aia batraneasca: daca nu belesti ochii, belesti pula.

Avantajul la toata jucaria asta e ca acum am credit la Orange, si urmatoarea factura se scade din ei, si urmatoarea dupa asta pana se termina banii si tre sa platesc diferenta. Macar n-am pierdut banii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.