need maid. now.

Ieri a dat harnicia in mine si m-am apucat sa fac curat prin casa, ca deh, dupa toata zapaceala cu mutatul nu apucasem nici macar cu aspiratorul sa dau. Drept urmare m-am dus pana la Cora sa-mi mai iau una alta de curatat + scaune noi de bucatarie, ca alea gasite p’aci erau cam FUBAR.

Toata jucaria cu dat cu aspiratorul, rearanjat maobila sa dau si pe sub canapele, spalat gresia peste tot, sters praful prin locurile esentiale, facut ordine prin bucatarie, dus gunoiul de vreo 2-3 ori a durat cam aproape juma de zi. And let me tell you, it ain’t easy. Cu calcatul am avut noroc c’am avut ajutor la partea asta, ca daca nu, probabil apaream la stirile de la ora cinci: sin si-a dat foc la casa calcand…

Cochetam mai demult cu ideea de a lua pe cineva sa-mi faca curat, da intai am vrut sa vad io cum e, am ajuns la concluzia ca in curand tre sa gasesc menajera o data pe saptamana sa faca toate crapurile astea.

Pana acum am o singura oferta la 250RON pe luna pentru 4 sedinte din astea de spiritism in care sa vina careva si sa goneasca mizeria din casa, sa calce and stuff. Da mi se pare cam scump, drept urmare mai caut.

Si nu, n-am poze cu mine cu boneta de menajera in cap facand curat prin casa :)

4 thoughts on “need maid. now.

  1. Si nu, n-am poze cu mine cu boneta de menajera in cap facand curat prin casa :)

    Pacat, mare pacat. Pai Dinescu ce mai pune in Plai cu Boi?!

    @Dexter

  2. Eu dau 50RON per sedinta. Vine menajera de doua ori pe luna, face curat, aspira, spala geamurile, spala rufele, le calca – tot tacamul. Apartament cu doua camere, Oradea.

  3. Eu dau 50 ron/zi. Vine dimineata, aspira, spala vasele, spala pe jos si prin baie/bucatarie, aranjeaza rufele (de spalat le spalam noi). Spala si geamurile cand ii spunem noi. Vine cam la 2 saptamani, dar cred ca o sa incep sa o chem saptamanal. Ii mai dam noi cate ceva in plus (10 ron sau mancare si lucruri care nu ne mai trebuie). Tot 2 camere am si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.