la cinema

Am vazut aseara doua chestiuni la Movieplex:

1. Cand se face galagie in sala vin oamenii de lucreaza la cinematograf si le atrag atentia la bizoni ca sala de cinema nu e locul unde se vine si se zbiara.

2. Cinema-urile astea moderne incurajeaza pirateria atata vreme cat verifica varsta spectatorilor sa se conformeze cu varsta minima de pe afis. Exemplul fiind ca un grup de pusti isi luasera bilete la Saw V, insa gigeii aia de la intrare nu ca n-au voie, ca filmul e pentru minimum 18 ani. Acu singura varianta pentru pustii aia e sa mai astepe o luna doua, sa-l ia de pe DC++/Torrente si sa-l vada la unu acasa, ca acolo e voie. Si asa pierde cinema-ul ~ 100EUR o data (ca erau multi, si biletul e 25 de lei) si eventual alti posibili bani ca deh… kinderul ala nu mai are incredere sa se duca la cinema doar ca sa-l dea aia afara ca e prea mic sa vada cine stie ce film. Ca sa nu mai zic ca mi se para o caciula de bani sa vezi un film la cinema in Bucuresti, unde pretul e cu aproximativ un dolar mai putin c’an USA la acelasi tip de cinema.

2 thoughts on “la cinema

  1. Si cu p_la-n cur si cu sufletu-n rai.. nu se poate.

    E foarte bine ca au inceput sa resprecte rating-ul de varsta pentru filme.

    Nu o sa dea faliment Movieplex-ul din cauza a 10 kidzi, care oricum o sa traga si saw si restul filmelor de pe net. De ce ? Pentru ca pot.

  2. Mie personal mi se pare o tampenie faza cu rating-urile la filme :)

    Ideea mea nu era ca da Movieplexul faliment, ci ca pierd niste bani din cauza unor reguli tembele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.