shopping de craciun

Astea seara ma dusei si io sa-mi platesc abonamentul la internet, ca aparea neplatit pe site la erdeesh. Si cel mai la indemana mi-a fost sa dau o fuga pana la Auchan ca tot cautam ceva si prin magazinele de-am mai fost n-am gasit.

Pentru prima oara de cand fac io cumparaturi la Auchan am auzit in difuzoarele alea de se anunta tot felul de crapuri: “Pentru a scurta timpul de asteptare va rugam folositi toate casele”. Si uite asa mi-a pierit mie chefu de a ma duce sa-mi iau si io 2-3-4 beri ca maine e ultima zi de munca pe anu asta si parca ar fi baut si gura mea ceva. Poate gasesc pe la vre-un magazin din asta de cartier Hoegaarden, ca de la o vreme m-am jmekerit, nu-mi mai place berea normala :))

OMOR. Asta era in magazin, parca era ultima zi in care puteai sa-ti iei ceva pana la anul si nu cumva sa pierzi ocazia. Desi acu stand io mai stramb si judecand drept, ce mananc io in ziua de 25 ? Ca pe 26 cre’ca s-or deschide magazinele, da pe 25 ? Nici shawarma de la Dristor nu cre’ca merge. heh, poate scap maine mai devreme de la scarbici si ma duc sa-mi cumpar si io o pita si o bucata de carne ceva sa-mi fac pe 25 de haleala.

3 thoughts on “shopping de craciun

  1. Ei, hai ca nu e dracul asa de negru, azi de dimineata in drum spre serviciu (ca nu am vrut sa o las pe seara) am intrat intr-un supermarket “de cartier” (Cristim, la Piata Domenii): nu era nimeni la coada la casa la ora aia (aproape 8), asa ca am “rezolvat” in 3 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.