iarna in harghita

Prin Harghita e pace si prietenie, a nins inainte sa ajungem noi si acu e doar frig. Noroc cu astia de la Casa Piratilor ca baga caldura grupa mare, adica nu pot sa dorm de cald ce e.

cutu

Am fost si la plimbare pe partiile din imprejurimi,  m-am dat cu sania… the usual. Si nu se putea sa nu fac si poze :)

no images were found

Si cum nu se putea sa ma duc io cu masina la munte si sa nu fac ceva tembel, azi din cauza de lene exagerata de a merge pe jos am zis io sa ma parchez fix langa partie, pe un un fel de damb asa unde mi s-a parut mie ca are loc masina. M-am parcat, m-am dus de m-am dat cu sania si la intoarcere… fucking surprise: mai da-i cu spatele daca poti. Iar in fata era un gard.

Si uite asa am inceput io sa-mi schimb parerea despre unguri, ca daca nu erau un grup de vreo 5-8 unguri mai ieseam io abia la primavara de pe rahatul ala de damb. A venit unu la mine, m-a intrebat daca am nevoie de ajutor, io zis da, ca optiuni n’aveam, si s-a dus omu si si-a adus restul de prieteni si-au tras, impins, patinat masina si intr-un final am ajuns si io pe un teren unde puteam s-o conduc fara ajutor din afara. “D’aia suntem oameni, sa ne ajutam intre noi”.

Si uite asa ajung io la concluzia ca doar Marko Bela e cretin. Restul par oameni normali.

3 thoughts on “iarna in harghita

  1. Da :) De la Praid spre Gheorghieni e o partie care se cheama Bogdan cam la vre-un kilometru jumate de urcat care cand am fost noi era foarte, foarte libera, cre’ca maxim 20-30 de oameni… loc garla de dat cu sania si cu schiurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.