intoarcerea din vacanta

Noah azi ne-am intors de la Casa Piratilor in orasul minunat. Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, in loc de ~ 6 ore drum inapoi, am bagat vreo 9; c’asa e frumos un cacatul asta de tara unde nu ezista autostrazi.

Praid – Brasov aproximativ 3 ore. Traversare Brasov (folosind indicatoarele) maxim 20 de minute.

Prins mucul la urcare la Timisul de Sus si stat ca fraierul 40 de minute in coloana, ca ma gandeam si io ca poate o fi doar unu scapat in sant si se poate rezolva repede de tot. Cedat nervos, intors masina, venit inapoi in Brasov si plecat spre Bucuresti via Cheia, in ideea ca pe acolo ar trebui sa fie mai liber.

Fu mai liber si s-a mers binisor, cu cateva gatuiri din cauza de diverse motive tembele like: masini parcate aiurea de blocau circulatia, bariere la tren etc. Facut ceva pana in Ploiesti, luat pe centura si dupa aia spre Buftea, ca la ce omor era pe DN1A trebuia sa fiu tampit si batut in cap sa incerc sa ma duc iar pe acolo spre Bucuresti.

Dat blana pana in Bucuresti: drum liber, vreo doua zone cu lucrari si semafor, cateva zone mai cu gropi (da nu exagerate) si ete asa ajunsei io in Bucurestii Noi :)

De pe DN1B cateva poze:

no images were found

Am vazut pe drum si vreo cateva accidente, unii busiti mai rau, altii mai putin. Vreo trei Loganuri derapate prin santuri c’asa le sade bine.

Consumat cre’ca vreo 5 litri de solutie de parbriz pe drum ca era mazga rau pe jos si se punea pe masina de nu era adevarat. Curatat si farurile la un moment dat ca aveau asa mult noroi pe ele de nu mai luminau de loc. De masina nu mai zic, ca era murdara peste tot.

Ca fapt divers, asta-seara m-am gandit io sa ma duc sa spal masina, ca tot e uscat prin oras, da inainte sa ajung la spalatorie sa dau si io o tura pe centru sa vad daca s-a mai schimbat ceva. Si cum ma plimbam io asa ganditor, hopa si politia rutiera sa ma intrebe de sanatate si despre faptul ca numarul din spate nu se vedea de atata namol ce era pe el. Militist dragut, mi-a dat doua variante: ori curat numarul de fata cu el ori imi da doua puncte amenda. Si cum o sticla de apa si’un servetel sunt ceva mai ieftine decat alea doua puncte, am purces la curatarea numarului de inmatriculare de pe spate. Ce sa zic… am inceput anu bine, nu trecusera bine nici doua zile ca hop si prima oprire la politie.

3 thoughts on “intoarcerea din vacanta

  1. pai tu nu vazusi la tv ce e pe dn1, eu m-as fi intors (din brasov) pe campulung – pitesti (dn73), chiar daca sunt vreo 80km in plus, 100 ii mergi pe autostrada, si, ca timp, cred ca e cu vreo 30 (hai 45) de minute mai mult.

  2. …deci
    1. faptul ca de revelion, ti-a varsat cineva sampanie pe tine este semn bun, de belsug
    2. prima oprire la politie ai rezolvat-o usor si fara pagube, iarasi: un semn ca te vei descurca bine in noul an

    lasa superstitiile pt. babe, moshneagule :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.