ningeeeeee

In sfarsit ninge si in maretul Bucharest, prima ninsoare adevarata pe anul asta. Si in functie de cat o ninge o sa aflu maine dimineata cat o sa-mi ia pana la servici si dupa aia pana la un client. Dar sa revenim.

Cand plecai de la birou ningea asa cu fulgi mari, si zapada afanata scartia sub picioare. Tare faina senzatia, desi afara erau -2 grade, parea mult mai cald decat zilele trecute.

Si fulgii… asa misto se vedeau in lumina stalpilor de iluminat, ca’n filme sau povesti. N-am mai avut senzatia asta de ceva vreme. Cre’ca de cand eram pe acasa si mergem 2-3 kilometri pe jos iarna, pe noapte, cand ningea si erau asa din cand in cand stalpi cu niste becuri din alea mai chioare si dadeau asa o lumina difuza… si liniste. Multa liniste, se auzea doar zapada sub picioare si cate un caine latrand din cand in cand. In rest doar liniste. Multa liniste.

Asta e vreme din aia de baut vin fiert si stat la geam si admirat privelistea. Eventual dat si-o buca pe geam, sa fie treaba treaba.

5 thoughts on “ningeeeeee

  1. acolo era:

    “cum zicea un clasic: “Asta e vreme din aia de baut vin fiert si stat la geam si admirat privelistea. Eventual dat si-o buca pe geam, sa fie treaba treaba.” ” me and my html skills…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.