pieton

Cum veneam io Duminica grabit de la Cluj cu gandul ca poate ajung si io la o ora rezonabila acasa unde ma astepta madamme cu mancare and shit si bucuros ca aveam o medie orara de vreo 72km/ora pana in apropiere de Sibiu, mai pe la Miercurea Sibiului am comis-o intr-o depasire si fix dupa ce-am terminat depasirea m-am intalnit si cu Politia Rutiera care mi-a facut semnul ala nasol de “trage pe dreapta”. Ca sa-l citez pe politist, “depasire neregulamentara de TIR pe linie continua, langa semn de depasirea interzisa si marcaj hasurat pe asfalt”.  Si uite asa am invat io “the hard way” ca la un moment o sa mi-o fur daca mai fac depasiri din astea. Ce m-a ofticat foarte tare e ca era liber drumul, nu c’as fi facut cine stie ce manevra din aia super riscanta.

Cu ocazia asta am descoperit ca ajuta sa fii din Caracal. De la 360RON amenda din gluma’n’gluma si minune in minune am ajuns la 120RON in 48 de ore. Da cu permis tot n-am scapat, ca pareau dispusi sa-mi dea o amenda pentru viteaza daca ar fi avut radar, da’ cum n-aveau… asta e.

Si uite asa de pe 9 sau 10 februarie o sa intru si io in clubul pietonilor si al alora de se dus per pedes pana la servici :) Cu ocazia asta cre’ca’mi spal si io masina si pe dinauntru ca deja as putea sa inot in namolul de s-a tot adunat pe vremea asta cacacioasa.

Da macar a fost un singur ghinion, ca era cat pe aci sa ma opreasca intr-o localitate aproape de Pitesti pentru depasirea limitei de viteza, da cre’ca m-au vazut prea tarziu sa-mi faca semn sa opresc. Cica am avut drum cu peripetii.

Overall mai prind doua weekend-uri de dus la Cluj si gata. Toata luna februarie stau cuminte :)

C’est la vie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.