twilight

twilight

Kind of boring: vampiri “vegetarieni” care se indragostesc de oameni. Da nu asta a fost cuiul. Ce m-a enervat a fost ca actrita din roulul principal era nu era o gagica din aia buna, ci una obisnuita. Mai bune erau aproape toate alea de pe langa. Si cam fara efecte and stuff, doar o bataie cam patetica la sfarsitul filmului…

Quiz: care e mai buna ? Kristen Stewart sau Ashley Greene ?

4 thoughts on “twilight

  1. Actrita din rolul principal era FRUMOASA, ca in povesti: pielea alba si curata, parul lung si negru si ondulat. Iar iubirea dintre ei doi: interzisa si deci cu atat mai romantica si mai frumoasa.
    Bine, intr-o lume in care problema se pune care e mai “buna”…la pat probabil, si pentru oamenii care la asta se rezuma…no comment, eu ma gandeam undeva mai sus in piramida lui Maslow ;)…pentru cei care nu se ridica pana acolo…sa vedem reply-uri ;)

  2. la quiz +1 pentru Ashley.

    n-am vazut Twilight dar am inteles ca e “chick flick” cu vampiri, e normal ca tipa din rolul principal sa nu fie “buna” ci una cu care sa se identifice audienta.

  3. hey…..filmul e foarte tare,actorii sunt talentati…. actrita din rolul principal e frumoasa,e perfecta….si chiar intra foarte bine in pielea personajului!!! daca va asteptati sa vedeti vreo pitzipoanca in rolu` principal……baieti,ati gresit filmul!!!!!! No comment de gusturile voastre!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.