disneyland, paris

Pentru c’am fost cuminte anu trecut, anu asta m-a trimis corporatia unde activez la Disneyland langa Paris. Bine, si la o conferinta printre altele, ca inca n-am ajuns super jmeker sa ma trimita doar la distractie; da inca sap la asta :)

Dupa ce am dat o tura dus-intors de la Terminal 2E2F la Terminal 2G dupa anumite instructiuni de unde iau io autobuz spre Disneyland intr-un final am nimerit si locul de imbarcare. 30 de metri de autobuz condusi de-o tanti de 20 si’un pic de ani, dragutica si care asa frumos manuia dictai autobozul de ziceai ca’si parcheaza Mini-ul :) Super tare.

Disneyland-ul e la multi kilometri bine de Paris undeva in mijlocul campului. Si probabil din cauza asta toate sunt scumpe. Like 6EUR o bere, 7.5EUR floricelele de porumb, 11EUR un fel de sandwich si asa mai departe. Da in schimb e frumos. Si e plin de zici ca nu e adevarat. Ce conteaza ca afara era frig de rupea… cozi peste cozi si ingramadeala grupa mare. Si totul costa. Mai putin facutul de poze.

Pozele cu dovada mai jos :)

no images were found

Hotelul unde stau e tipic american si seamana foarte tare cu ala unde am stat in scurta mea vizita in SUA. Chiar si mirosul de pe hol e la fel. Chiar si faptul ca aparatul de incalzit face zgomot :( Hotel New York.

One thought on “disneyland, paris

  1. iuhuuuu…mickey mouse, si vrejul de fasole, si corabia piratilor si turta dulceeee…si multa ciocolataaaa…si masini de epoca, si castele si vrajitoare si..si…tze dlaguuutzz 8-> lucky guy :* si eu am fost cuminte, vreau si eu la disneyland 8->8->8->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.