una, alta

Ca tot n-am mai scris nimic pe blog de ceva vreme din varii motive de lipsa de timp, am zis acu sa fac asa o lista cu chestii:

In sfarsit le-a venit si astora mintea in cap de la invatamant si o sa reduca programa scoalara la aproape 30 de ore pe saptamana de la cam 37 cat era in prezent. Pai e cam de cacat sa stai la scoala atata timp cat ai sta si la servici si nici sa nu fii platit pentru asta. Sa zicem ca unele ore sunt interesante, da majoritatea ar trebui sa fie facultative ca nu toata lumea are talent la fizica, chimie, mate si alte materii din astea predate de obicei de tot felul de labari si tute frustrate care cred ca materia lor e cea mai importanta si daca nu stii chimie sau biologie n-o sa faci nimic in viata.

Militia romana iar a fost filmata in actiune cum au facut ei liniste intre 3 tineri organizati in grup fara voie de la stapanire de i-au zis de dulce lui Iliescu. Unuia chiar i-au facut dosar penal pentru port de arma alba: un lant la pantaloni. Da, stiu ca militienii sunt cretini, da aia filmati la televizor ar trebui concediati pe loc ca nici macar n-au stiut sa spuna pentru ce-i duc pe “noii golani” la sectie. Bineinteles ca pe muiul ala de i-a lovit nu l-au intrebat nimic, ca era cu alalalt muist pe nume Iliescu.

Cica o sa puna guvernul taxe la firme indiferent daca au sau nu profit sau sunt pe pierdere. Astept cu nerabdare sa vad cat va tine cretinatatea asta de “impozit forfetar” in justitia europeana. Adica o firma e pe pierdere da statul vrea musai sa-i ia bani sub forma de impozit. Si iar intreb: ce pula calului primim in schimbul banilor alora dati la stat ? Da, stiu, e o intrebare retorica.

Niste controlori s-au facut de ras intr-o seara in 104 ca nu le-a mers cacatul ala de aparat de verificat daca abonamentele oamenilor sunt valide sau nu. Deh, tehnologie implementata de UTI =))

Saptamana viitoare o sa fiu iar sofer :) Hooray for me :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.