mitici

De o saptamana de cand stau in Medias am prins trafic lejer, trafic aglomerat, trafic cu ploaie, trafic noaptea. Si cre’ca vreo doua claxoane.

Azi in timp ce asteptam la service sa-mi schimb suportul de numar belit acu vreo cateva saptamani, galagie nevoie mare: un gigi c’o masina de firma (OMV Petrom) cu numar de Bucuresti claxona in dusmanie pe unu cu un microbuz ca mergea pe banda a doua cu ~ 50-60 la ora in localitate, viteza pare’se prea mica pentru taranul grabit care prefera sa claxoneze in draci decat sa depaseasca pe banda unu.

Si se mai mira lumea de ce rahat astia din provincie au ceva cu bucurestenii si le zic mitici. Pai merita, ca sa fie al dracu nesimtire mai mare in trafic nu prea am vazut prin alte locuri.

3 thoughts on “mitici

  1. Folosind raționamentul tău eu îi numesc pe țăranii de provincie care merg pe banda 2 cu troacele lor ofticate deși banda 1 e liberă…. țărani urbanizați forțat. Oameni proști de le pică scuipatul din gură șamd.

    Oameni ca cel din microbuz am mai întâlnit și eu și la fel i-am claxonat și bronzat cu faza lungă până s-au plictisit și s-au dus în mml pe banda 1 :)

  2. @alexandru savu: n-ar fi si mai cool sa tragem pe dreapta ori de cate ori vedem un bucurestean la orizont? Ca deh, tre’ sa platim cumva tribut buricului Romaniei unde timpul estem bani si nu iaste vreme de respectat legea.
    Soferi mai cretini ca bucurestenii eu n-am mai vazut. Te calca pe zebra, intra pe contrasens, trec la 3mm de alte masini cu 50km la ora. Noroc ca sunt bucuresteni si au voie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.