star trek

star trek

Da, asa trebuie sa arate un Star Trek. Cu actiune, cu efecte super misto, cu femei in fuste mini care fac chestii, cu dusmani suparati, cu omorat de planete intregi, cu umor si cu ce-a mai fost asta.

Am vazut Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager si peste multe episoade am sarit pentru ca erau extraordinar de plictisitoare, fara nici macar acolo un pumn, un phaser un ceva. La Deep Space Nine n-am avut nervii sa ma uit pentru ca era mega plictisitor. Star Trek Enterprise cu capitanul Archer e tembel, n-are efecte, extraterestrii zici ca’s facuti de amatori. La alea vechi nu ma uit ca n-au efecte, desi e de inteles ca nu fie cine stie ce efecte in 1970.

Dar, Star Trek XI a fost super misto. Sper ca urmatorul sa fie la fel de palpitant si de misto.

One thought on “star trek

  1. Disclaimer: nu am vazut star trek-ul nou. Dar, desi la capitolul efecte speciale e mult sub alte filme ale genului (desi ai putea sa iei in considerare si perioada “virtuala” in care se petrece actiunea – adica aproape de urcarea omenirii in bananierul spatial), la capitolul poveste Enterprise e aproape la fel de bun ca originalul (Spock anyone?) si ca Voyager. Cel mai slab mi s-a parut DS9 din toata seria.

    PS: 7 of 9 is hot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.