banca de cacat strikes back

Dintr-un motiv care-mi scapa, a trebuit sa-mi schimb cardul asociat contului la banca de cacat unde intra salariul. Primit dupa o saptamana de la predarea celui vechi card nou, pin nou. Azi ma duc si io ca omu sa vad cat salariu mi-a intrat in cont. Si fix pula. Ca n-a mers nimic. Ca banca de cacat zice la bancomate sa contactez sucursala unde mi-a fost facut cardul. Ca la banca de cacat nu te poti duce in orice cacat de agentie/whatever sa-ti rezolve problema. Nu, tre sa te duci la agentia de cacat unde a fost emis. Ca astia sunt independenti. La modul ca ai supt-o grav daca ai cardul emis in Bucuresti si tu ai probleme la Cluj sau la Constanta. Tre’ sa te duci cu cardul in dinti la sucursala lor de cacat unde au program de stat: de la 9 la 16:30. Probabil asta e program de criza. Ca toata lumea are timp asa toata ziua sa umble pe la cacatul lor de sucursale sa-i intrebe de sanatate de ce mortii lor nu merg cardurile.

1 thought on “banca de cacat strikes back

  1. daca te face sa te simti mai bine, bancile de pe-aici sunt la fel. sa nu dea naiba sa ai nevoie de ceva ca intri in spital de nervi :). sa vezi program de la 10 la 15. iei bon de ordine si stai si astepti 20 de minute sa te bage cineva in seama, tu fiind singurul client prezent in banca la acea ora… sau poate sunt eu mai bruneta :)).
    totul merge ok in rest, eu am cerut card visa si l-am primit acasa prin posta. mi-au zis ei sa tai cardul vechi si sa-l arunc. apoi cand am folosit cardul a doua zi, nici o problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.