statiune turistica de interes national

Prin mai toate statiunile de pe malul marii, la intrare e cate o placuta din asta cu “Statiune turistica de interes national”. si dupa aia o groapa sau un trotuar spart. In Venus imediat pe dreapta, dupa semnul minune, e un hotel distrus si aproape sta sa cada. Probabil din cauza interesului national.

Parcari sunt doar unele scobite in drum, si dupa ce ca’s doar doua benzi pe drum, hotelurile si-au rezervat si bucata de drum din dreptul lor pe post de parcare. Ca deh, daca se poate, de ce nu ? si uite asa tre sa te intelegi cu ala de vine din sens invers ca altfel se fac blocaje… ca deh, nici unu nu e prost sa dea in spate.

Hotelurile mai ca stau sa cada (alea ale statului, desigur) si alelalte iau cat pot de mult din spatiul public pentru parcari. Nici pe trotuar nu ai pe unde sa te duci, ca e plin de masini. Si daca mergi pe strada… te claxoneaza masinile, ca esti pe strada. Distractie nevoie mare.

Cu ocazia asta am fost si pana in Albena sa vedem si noi cum e litoralul acolo. Si e frumos. In statiune, la intrare iti iei tichet de parcare pentru 5 leva/zi (~ 2.5EUR). si de banii aia, se pare, bulgarii fac curat in statiune, au asfalt fara gropi si alte cele. Si ei stau prost cu locurile de parcare, dar parca totusi sunt ceva mai multe si mai asezate si pe trotuare poti circula linistit ca ai loc.

Oare la ei de ce se poate si la noi nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.