poiana negri

In weekend mi s-a deplasat curul in Moldova. Prima oara spre Scuceava la mancat pizza si salata de vinete, dupa care vreo ~ 200 de kilometri mai la vale si in stanga spre Vatra Dornei. Unde am baut otrava mea preferata: john daniels + redbull :) Pana m-am facut muci si pulbere. Dupa care, ca orice betivan care se respecta, m-am dus sa ma culc si sa ma pregatesc sufleteste pentru borala de dimineata si sucul foarte natural si neindulcit de lamaie. Noroc cu madamme, ca-i luasem pisica de plus si n-a avut obiectii in a avea o tzara grija de mine :)

Da sa revenim la Poaiana Negri: e tare misto. Si liniste. Si aer curat de munte. Si mai multe alea, ca asa misto a fost ca abia sambata mai pe seara, m-am gandit ca ce cool ar fi sa ma dau pe net. Da am renuntat repede, ca era semnal doar GPRS la Vodafone. Si GPRS-ul asta merge mai prost ca dialup-ul.

Poze am, da nu pot sa le pun, pentru ca dintr-un motiv care inca-mi scapa, da o sa-i dau io de cap la un moment dat, nu pot uploada fisiere binare pe server. Browserul primeste RST la un moment dat.

2 thoughts on “poiana negri

  1. Dude, n-ai stil de baut! Fii atent cum fac eu sa nu dau la boboci de dimineata: inainte sa ma pun pe baut mananc ceva gras (la urgenta poti sa bagi si chips-uri/snacks-uri) si intre paharele de tarie bag apa sau suc. Works every time :D Bonus: cafeaua la betie este o idee incredibil de proasta, te deshidrateaza mai rau. Daca n-ai altceva, mai bine mai bea niste apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.