this shit sucks

Note to self: operatiile nu sunt asa simple pe cat par.

Dupa ce-am facut operatie minune am mai facut o chestie foarte tare: am racit. Si nu mi-a trecut in 2-3 zile cum imi trece de obicei. Azi e a patra zi si inca mai sunt ametit.

Si ca sa fie voodoo de tot treaba, s-a manifestat tare misto raceala: rau dimineata, pe la pranz asa eram pretty much ok si seara imi era iar rau. Ca sa nu mai zic ca azi abia mergeam de ce ameteli aveam.

Anyway, am ajuns la spital la control si a inceput din noua jucaria cu bagat vata in nas pana m-a gadilat pe creier si m-a luat stranutatul. Care, desi o chestie care nu ma deranjeaza de obicei, m-a deranjat acu. Ca ajunsesem ca copiii mici: plin de muci si nu putea sa fac nimic, c’aveam carute de vata in nas. Care de data asta a durut si la bagat si la scos.

Da oarecum scarbos si creepy a fost datul cu crema in nas. Care a mai si durut si simteam clema aia in creier si yuck. Acu cre’ca stiu ce simteau aia de erau mumificati :((

Overall cica sunt pe calea cea buna. Tre sa ma pregatesc sufleteste pentru martea viitoare, ca e rost de control. Si am asa impresia ca la fel o sa decurga daca nu cumva o sa ma vindec ca prin minune.

Am zis cumva ca vitamina A de tre s-o trag io pe nas are miros si gust de ulei de floarea soarelui ranced ? Noroc ca azi mi s-a zis ca pot sa dau cu alte chestiuni in nas care nu’s chiar asa oribile. Doar o data pe zi vitamina A, resul Nasonex, care e uman la miros si gust. Si apa de mare purificata, ca se pare ca am un nas special si trebuie tratat cu chestii fine :)) Just kidding.

Concluzia e ca jucaria asta de mi s-a intamplat la nas cam suge. Cam rau.

2 thoughts on “this shit sucks

  1. Si eu care trageam de mine sa fac si eu ceva in privinta nasului.. O sa ma duc la o consultatie sa vad ce zic astia de pe aici, dar de spart nasul nu cred ca o sa ma bag. Am facut o cauterizare de cornete in Romania acum vreo cativa ani si nu a fost un capat de lume, dar in mare am trecut cam prin ce treci tu mai putin raceala.

    Tot sper ca o sa inventeze astia o chestie minune care sa rezolve nice and easy dar cred ca trag deceaba.
    Mai sper ca au astia aici ceva mai evoluat dar nici aici nu trag multe sperante.

    Get well soon, by the way :)

  2. Sper sa-mi treaca pana la sfarsitul saptamanii, ca ma apropii de alea 7 zile in care trebuie sa fie totul oki doki. Multam de urare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.