pe hartie

Se pare ca la noi in tarisoara lumea inca nu s-a obisnuit ca daca pe hartie da bine asta nu inseamna ca si’n realitate e la fel. Mai trist e ca si astia din guvern cred ca daca da bine pe hartie atunci e bine.

“Lies, damn lies and statistics” dupa cum e o zicala englezeasca.

Citeam zilele trecute un articol in Evenimentul zilei ca prostia guvernului a inceput sa scoata din criza munca la negru si economia subterana. Pentru ca la noi e simplu: nu mai avem bani la buget sa platit toti trantorii de bugetari, no problem: marim taxele, ca sunt destui prosti sa plateasca. Din pacate pentru ei, fraierii nu mai vor sa plateasca taxe aiurea si atunci se apuca de muncit la negru: banii in mana, fara carte de munca si alte balarii din astea. Pentru ca oricum nu primesti nimic bun inapoi daca platesti taxe.

Si uite asa, pe hartie, un osapatar de pe litoral a servit 10.000 de turisti. Ca la guvern se contorizeaza aia declarati legal. si se imparte numarul de tursisti la 1000 de ospatari de pe tot litoralul si da bine.

Pe hartie, poporul nostru viteaz si harnic are productivitatea mai crescuta ca Japonia sau USA. De fraierii din Europa nici nu mai zicem, ca daca i-am depasit pe japonezi… restul sunt praf.

Io nu stiu ce fumeaza retardul ala de Boc si cu cabinetul lui, da sigur nu fumeaza ce trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.