povestiri de garsoniera

Mai acu o vreme cand mi-am mutat domiciliul din Balta Alba intr-o zona mai centrala asa am dat si de dude cu casa. In principal cu baia.

– scurgerea de la cada + chiuveta baie infundata. complet, complet reparata este doar de vreo doua-trei zile asa, dupa tzashpe investigatii.

– pica apa si inunda nustiu ce sloboz in ghena bloculul. discutii aprinse cu administratorea, chemat mesteri, schimbat toate tevile de apa si de scurgere din casa, ocazie cu care am gasit o bucata de lemn paralelipipedica de marimea unui sapun pe teava de scurgere de la baie. mesterii n-au stiut sa-mi zica cum ar fi putut ajunge lemnul ala acolo.

– descoperit ca in continuare pica apa de la mine. de data asta din alta teava – aia principala a blocului. oprit coloana de apa, chemat alt mester brav, reparat temporar: acu pica mult mai incet decat pica inainte. se pare ca nustiuce rahat au facut aia de-au facut blocul si ceva e defect. inca nu se stie ce presupune repararea completa.

Acu am o portiune destul de maricica din baie sparte, o bucata prin bucatarie. si tot pica. Macar cu baia e rezolvata si sunt tevi noi, nu-mi mai ramane decat sa caut mester sa puna faianta si sa zideasca ce-au ciocanit ailalti.

Partea nasoala e ca vine frig prin crapatura. Partea ceva mai buna e ca au inceput astia sa dea caldura si oarecum se compenseaza pierderea cu ce caldura radiaza caloriferul din baie, ca e aproape de spartura magica.

So, cine-mi recomanda un zidar bun si ieftin si rapid ? ;))

2 thoughts on “povestiri de garsoniera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.