biserica strikes again

Citii acu un articol in Evenimentul Zilei cum ca prin sectorul 3, un mui de popa a decis ca ar fi foarte misto sa futa un parc si sa construiasca el o biserica fix intre blocuri. Si se pare ca pentru muii astia de popi nu conteaza daca locatatarii nu sunt de acord, ei construiesc. Ca le-a dat ma-sa teren peste tot in oras sa-si faca ei biserici.

Nu conteaza ca o sa-ti bata clopotele la geam in weekend si pula somn, conteaza ca popa vede un loc fara biserica si daca popa decide… ce pula lui mai conteaza parerea oamenilor ? Ca doar el e trimisul pulii pe pamant si prostimea tre sa faca ce zice el, nu ?

Asa o scarba imi provoaca popii astia, ceva de nedescris.

6 thoughts on “biserica strikes again

 1. Daca era terenul bisericii trebuia retrocedat intr-o alta zona unde nu ar fi deranjat, probabil le-a fost mai simplu sa nu se mai streseze cautand un loc mai bun pentru retrocedare.
  Oricum biserica este o cladire unde oamenii vin pentru ca doresc si daca acea comunitate nu doreste o biserica nu vad de ce s-ar construi una fortat. Daca nu e dorita nu va avea finantare, nu va veni nimeni, nu se vor tine slujbe si nici clopotele nu vor suna.

  1. In primul rand nu era terenul bisercii. Era spatiu verder. Si muii aia de popi s-au gandit sa futa linistea oamenilor cu un cacat de biserica.

   Si popii nu sunt inofensivi, ci dimpotriva, sunt foarte periculosi: pot manipula mase intregi de oameni cu tot felul de rahaturi.

   Ca sa nu mai zic ca ei sunt mereu impotriva progresului tehnologic.

   In alta ordine de idei, nu trebuie sa uitam cati oameni au fost omorati si torturati de biserica pentru simplul motiv ca nu impartaseau aceleasi viziuni si pareri.

 2. daaa doamneeeeee
  sfatul meu, relaxeaza-te si vei da cel mai bun lapte
  necezul e ca daca te consumi cu toti ‘gaozarii’ recte popii
  mori de bataie de joc la inima
  nu e prima si nici ultima data cand astia fac legea
  ne conduc de atat vreme, prosti ‘e destui’, nu ne ramane decat sa rabdam si sa le puscam cate un cap in mecla cand ne stau in drum
  domnul fie cu tine fiule

 3. Parcul intradevar trebuie sa ramana parc pentru ca sunt prea putine.
  Depinde despre ce tip de popi vorbim, nu cred ca e nevoie sa generalizam exista si oameni de treaba si exista si profitori, ca in orice institutie care obtine bani din diferite surse.
  Orice institutie sau ideologie poate acumula surse de bani sau manipula masele fie ca e psiholog, televiziune sau biserica.
  Oamenii pot fi manipulati in masura in care se lasa manipulati si exista multe metode de manipulare, cea mai evidenta fiind reclamele insa le toleram pentru ca din asta traiesc televiziunile private, biserica ramane totusi o optiune si nu ne forteaza nimeni sa mergem, orice lucru facut fortat produce o reactie inversa.
  Cat despre tortura si impotrivirea fata de tehnologie nu cred ca e cazul la noi, vesticii au avut problema asta si nu trebuie sa ne-o asumam ca nu ne-a cerut nimeni, la fel ca si cu holocaustul, astept sa vina cineva sa-mi spuna ca stie el sigur pe cineva care a vazut fiind deportati sau ucisi evrei la noi.

  1. In scoala din romania nu se studiaza teoria evolutionista pentru ca biserica a zis niet. Nu avem paspoarte biometrice pentru ca niste popi au ajuns ei la concluzia ca in nustiuce cod de bare se gaseste 666 si asta e rau. Sa mai zic de toate povetile cu popi de au tot aparut prin ziare in ultima vreme care au tot comis diverse lucruri mai mult sau mai putin legale si morale ?

   Legat de holocaust: eu nu vad cu ce’s mai importanti 6 milioane de evrei decat 15 milioane de rusi sau 1 milion de romanai morti pe front. Din punctul meu de vedere evreii sa zicem ca sunt victime colaterale, asa cum exista in orice razboi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.