otopeni si taxiurile

In timp ce asteptam bagajul la banda, aud in difuzoare cum ca la iesirea din aeroport ne asteapta taxiuri agreate de catre Aeroporul Internation Henri Coanda. Zic bai sa fie, nu mai are Fly Taxi monopol, ca parca pe al 1 Februarie le expira contractul, si poate gasesc si io unu cu tarif normal.

Nici bine n’apuc sa ies ca deja ma intreaba lumea daca vreau taxi si unde vreau sa merg. Ies afara, ce sa vezi: taxi-uri mai mult sau mai putin independente. Zic ca vreau la Muncii, sare unu subtire si finut: 100RON. zic ca nu vreau, se suceste, se mai invarteste, si pentru ca e un om inimos imi face reducere si se ofera sa ma duc pentru doar 80RON. Altu era ceva mai grabit si vroia macar 60RON.

Acu din ce zicea tanti aia in anuntul din difuzoare si care e realitatea cum iesi din aeroport nu pot decat sa trag concluzia ca Aeroportul International Henri Coanda agreeaza taximetristii hoti si necinstiti.

Si uite asa m-am dus si mi-am cumparat un bilet la 783, am mers pana la Baneasa dupa care mi-am luat un taxi pana acasa. Pret final: 27RON: 7RON un bilet de doua calatorii si inca 20RON de la Baneasa la Muncii.

5 thoughts on “otopeni si taxiurile

  1. Ceasul galben e ceasul ala care sta in coltul strazii, cum iesi dinspre aerogara spre sosea. In rest si eu fac exact ca Gabi, cu deosebirea ca la rechinii care vin sa-si ofere serviciile le spun ‘Nu mersi, iau taxi ieftin de mai incolo’. Sa vezi ce mutra fac. :)))

  2. Pai nici eu n-am fost cu rechin. :) Mi-am chemat un Cobalcescu si, cu aprox. 20 de lei m-a dus pana la Ramada Parc (parca-i pe undeva pe la nord de lacul Herastrau).

    Cand m-am intors la aeroport, l-am intrebat pe taximetristu care m-a dus care-i faza cu licitatia aia si de cand intra in vigoare si, printre altele, mi-a zis ca oricum si cei ce vor avea acces, vor avea tarifele tot 3.5lei/km, deci mi se pare ca nu prea se schimba lucrurile pentru clienti…

  3. E bine de stiut ca pot sa-mi comand taxi. Sa tin minte pentru data viitoare. Mi se pare exagerat de mult 3.5 lei pe kilometru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.