de iarna

Ieri dimineata era doar frig. Mai pe dupa-masa s-a pus sa ninga de ziceai ca a venit iar viscolul. La 17:30 plec si io ca tot corporatistu de la munca cu destinatia locul de munca al piticului din doatre, care pe principiu nu e zapada afara a plecat ca o florica sa presteze pentru corporatia ei.

Cautand chestii ocolitoare, de pe Barbu Vacarescu am dat sa fac dreapta pe langa parcul Verdi si dupa aia, in prima curba la stanga am intrat o tzara cam tare (aprecierea mea) si am alunecat de spate, tras de volan intr-o directie oarecare si ma uitam asa simpatic la un pom care se apropia de mine cam rapid, am mai franat un pic, am mai tras de volan (cred) am ricosat in trotuar si m-am repus pe drum :) Concluzia fiind ca daca nu era trotuar inaltat pe acolo ma duceam din pom in rapa pana in parc ca pe sanie, ca tot nu ma dadusem anul asta cu sania.

In alta ordine de idei, pe vremea de afara a durat cam doua ore si un pic sa parcurg 11-12 kilometri si ~ 17.9% media de consum. Sa tot conduci asa… :((

Din cauza de mutare de ferma in zona de business, azi ne-am exercitat dreptul democratic de vot deschis pentru inceperea programului de munca si din nefericire pentru mine, programul s-a schimbat de la 9-17:30 la 8-16:30. Lucru care cam suge avand in vedere faptul ca io’s mai somnambul asa si dimineata as dormi pana pe la 11-12 asa. Acu tre sa vad si io cum e sa te scoli la 7. N-am mai facut asta de prin facultate, da nici atunci n-am exagerat prea tare cu trezitul.

Partea buna e ca avem brazi in curte si topaie veveritele prin ei. Si pot sa le vad de la birou :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.