hotii de la banca transilvania

Prin martie asa m-am hotarat cu madamme sa mergem in vacanta. Am studiat ofertele, ne-am hotarat si ne-am dus sa platim juma de vacanta aconto si dupa confirmarea locurilor si a zborurilor, sa platim si a doua jumatate.

Pentru ca nu obisnuiesc sa umblu cu multi bani dupa mine, langa agentia de turism am gasit un bancomat de la Banca Transilvania de unde am scos o suma de bani. Toate astea fiind sambata, tranzactia s-a procesat abia luni, am verificat atunci extrasul de cont de la ING si totul OK.

Ieri din motive de facut socoteli ce bani mai am ca urmeaza o cheltuiala mare saptamana viitoare m-am logat pe HomeBank sa vad cum sta treaba. Si surpriza si palpitatii, eram aproape sarac. Zic ca n-or fi intrat banii de salariu si ma duc sa vad extrasul de cont sa investighez ce si cum.

Vad o tranzactie de extragere de bani de la Banca Transilvania. Primu gand: mi s-a clonat cardul pe undeva si am supt-o. Dar ma uit la detalii si vad data tranzactiei: 27 Aprilie 2010. Caut in tranzactiile mai vechi si aceeasi tranzctie, cu date identice (cod de autorizare, data, tot) mai fusese procesata o data, de data asta pe 5 Mai 2010. Sa nu mai zic ca ING mi-a oprit si comision pe operatiuni.

Cum la ING in afara de serviciul de blocari de carduri nu sunt alte telefoane deschise, maine dimineata ma pregatesc sa sun sa vad de ce au apropbat o tranzactie neautorizata de mine si in al doilea rand sa ma duc la politie sa fac o plangere pentru furt de bani din cont din partea bancii Transilvania, folosindu-se de o tranzactie mai veche facuta la ei.

Morala povestii: aveti grija bancomatele caror banci le folositi pentru extras de bani pentru ca e posibil sa va fure banca respectiva sa nu va vedeti si sa va treziti ca nu mai aveti bani in cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.