taxe

Pe principiula ca guvernul vrea sa jupoaie si pielea de pe noi cu taxe si impozite, iar muiul ala de ministru al finantelor a declarat ca “n-o sa piarada mult cetatenii daca impozitam tot”, m-am decis ca in loc sa-mi tin banii in banca sa faca dobanda, sa-i tin la ciorap.

Avand in vedere ca nu am bani multi, as sputea spune mai deloc, iar din dobanda pe care o incasez io mai mult de 1-2 lei nu s-ar duce la stat, ma enerveaza ideea in sine. De sa dau io bani statului pentru nimic ? Sper ca daca o sa faca multi asta cu scosul banilor de la banca, sa nu mai aiba bancile bani, sa se blocheze iar tot si uite asa sa-si mai ia guvernul o muie. De control, ca la dobitoci asa trebuie, sa le dai des, sa nu uite.

Eh, nu e asa ca e o idee super mega geniala ?

One thought on “taxe

  1. – in banca banii sunt asigurati de obicei
    – in banca(pe card) sunt mai in siguranta decat la tine in “mana”
    – vei cheltui mai mult (ironic) pentru siguranta banilor (usa, seif) si vei fi probabil stresat (putin?) in plus (eu unu cand am o suma > 500 RON prin portofel nu ma simt chiar in largul meu)

    mai sunt si efectele nasoale care pot aparea prin retragerea unei sume mari dintr-o banca, dupa cum ai si mentionat (e bine ca in romania nu au dat faliment banci)

    mie unu nu mi se pare o idee prea buna retragerea banilor din banca.

    NOTA: nu lucrez si nici nu prestez servicii unei banci – doar am bani la muisti de la BRD [nu recomand decat daca nu se poate altfel – firme frantuzesti de obicei]

    Acum tre’ sa luam lucrurile ca atare, banca e un element in lumea actuala de care nu prea poti sa scapi. O iubim sau nu e aici si va ramane ceva vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.