smartphone

N-am mai rezistat si mi-am luat smartphone. Acu sunt si io trendinez si-o sa ma duc la carciumi sa ma dau pe net dupa 3G. Acu mi-e mai tarsa asa sa scriu de pe telefon, da sper sa ma obisnuiesc in curand. O sa dau posturi d’alea cu “Published from my phone” :))

Dupa lungi deliberari si cautat oferte de pret, am ajuns la HTC Desire. E usor, rapid, aplicatii garla (tre sa ma prind io de diverse chestii). Azi l-am primit, l-am dezvirginat instaland pe ele Froyo ca tocmai ce s-a dat liber la Vodafone si acu il butonez in draci sa vad ce face si cum.

8 thoughts on “smartphone

  1. Sa-ti traiasca. Il am si io de vreo luna. Ms de tip-ul cu Froyo, tra sa-i fac si io update zilele astea.

  2. Sa-l stapanesti sanatos. O informatie as dori de la tine: cat tine bateria? (stiu ca depinde de cate aplicatii folosesc, dar sunt interesat de durata ei de viata cand se folosesc doar optiunile de baza – SMS, PhoneCall si poate Calendar/Alarma)

    1. L-am scos de la incarcat ieri dimineata pe la ~ 7 si l-am folosit in mare parte doar ca telefon si foarte putin de dat pe net via HSDPA si acum bateria zice ca e la 80%.

      Cand l-am luat in prima zi i-am consumat bateria (mai ramasese in ea ~ 10%) in vreo 5-6 ore de utilizare continua pe net (HSDPA/Wireless).

  3. @Iulian: La utilizare normala, telefon, alarma, calendar si putin wifi seara pt verificare mail, bateria ma tine cam 3-4 zile, dar nu am activat updates pt twitter, facebook, etc. In prima zi cand m-am jucat cu el, a tinut vreo 8-10 ore, dar am inteles ca dupa 4-5 reincarcari, o sa tina cam 2-3-4 zile, depinde cum il folosesti.

  4. Pe mine ma tine 2 zile cu wireless activat. Am doua conturi de gmail configurate pe el care-si fac refresh cand wireless-ul e ok. Browsing fac ocazional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.