sa-mi numarati ouale

Acum in varianta portocalie.

Dupa ce mi-a schimbat RDS-ul cartela din decodor si din motive de lipsa de filme, de vreo 2-3 zile incoce ma tot uit la Antena3 (da, stiu ca e a lu muistul ala de Felix) si la ce show-uri sunt seara intre PSD/PNL/PDL.

In frunte cu piticul ala cretin si dobitoc pe nume Boc, restul de nesimtiti din cabinetul lui au ajuns sa fie mai ceva ca PSD-ul in perioada de glorie.

Cozi ? Care cozi ? Nu exista cozi. Daca Boc zice ca nu exista cozi, atunci nu exista. Nu conteaza ca ele sunt filmate, aia e doar o inventie a presei. Cre’ca presa asta si-a angajat cateva sute de chinezi, i-a deghizat in romani si i-au pus sa stea la coada sa-i filmeze ca sa discrediteze guvernul.

Aseara a fost intrebat un reprezentat al PDL de ce trebuie sa plateasca pictorii/actorii/etc bani la somaj si in ce situatii acesti oameni beneficiaza de ajutorul de somaj. Raspuns de reprezentant al guvernului: poate decide ca vrea sa devina somer. Cu toate ca legea nu permite astora sa fie someri.

Asa o scarba mi se face si de Vladescu (ba, s-o impozitezi pe ma-ta mai mult daca n-ai bani la buget, nu pe noi!) si pe Seitan (ala are asa o fata de securist oligofren) ca ei incearca da lumea nu vrea. Pai mi se pare normal sa nu vrea lumea sa plateasca taxe cand statul nu e in stare sa le incaseze si sa-ti spuna cum sa completezi declaratiile de tot felul.

Cre’ca Bombonel e invidios pe astia ca-l copiaza cu nesimtire, chiar mai mare decat a lui cand era prim ministru.

Ce ma roade pe mine: as vrea sa am optiunea sa nu platesc pentru pensie si ajutor de somaj. Sa dau o declaratie ca renunt la pensie si la somaj si ca n-o sa vin sa cer statului nici un leu daca raman somer sau cand o sa fiu batran n-o sa am bani din ce sa traiesc. Si ei sa ma lase in pace cu toate aberatiile astea. Nici cu sanatatea nu e prea bine, da macar dreptul la o ambulanta tot il vreau si la urgenta.

Din pacate la urmatoarele alegeri nu prea e nimic de votat. Daca iese PSD-ul am supt-o grupa mare ca astia vor impozite si de 48% din venituri ca ei inca sunt de parere ca daca te duce putin capul si castigi mai multi bani ar fi bine sa dai statului si mai multi bani de care primesti inapoi, ca si acum, tot pula la frecat. Ca d’aia se pare ca e destula si ajunge pentru toata lumea. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa se intample cand o sa ramana guvernul si fara d’aia s-o dea la populatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.