vacanta, ziua 2

Ieri am fost la scufundari si am primit diploma c’am stat sub apa 50 de minute la adancimi intre 5 si 7 metri.

Treaba asta cu scufundarile e tare interesanta: iti leaga de solduri niste pietroaie grele si peste toata jucaria asta iti leaga si tubul de aer cu toate cele. Dupa ce-ti da drumul din barca te duci la fund de nu stii cum te cheama.

Respiratul prin dracia aia de regulator e foarte kinky. Mereu trageam aer mult in piept sa ma asigur ca vine ceva pe teava :))

Poze n-am, desi ne-au pozat si filmat aia sub apa dar oricat de cool ar fi fost nu m-a lasat inima sa dau $50 pe un DVD cu poze+filme.

Acu nu m-am mai ars asa rau, da am un umar lovit rau, cre’ca pe ala l-am tinut mereu in soare.

Astia cu barca cu care am fost, dupa masa au decis sa plece in alt loc pentru scufundari. Eu si cu piticul am decis sa inotam pana la mal sa ma linistesc si io putin ca prinsesem rau de mare. Nici bine n-am ajuns la mal ca astia plecau, noroc ca era unul cu barca de ne-a luat si pe noi intr-un mod demn de filmele de actiune: io cu piticul tineam de-o franghie si ala ii dadea gaz sa ajungem barca mare care nu dadea semne de oprire. Cu ocazia asta am observat ca in apa avem o frana extraordinara, abia ne tineam de franghie. Dupa aia ne-au aruncat aia din barca franghie sa ne traga. Cu ocazia asta am luat o gura de apa sarata de mi-a ramas in cerul gurii in mod semipermanent pana am bagat o inghetata, ca apa nu avea nici un efect.

Am uitat sa zic ca in prima zi, cand ne plimbam cu jetski-ul am vazut o broasca testoasa din aia adevarata, la modul ca mare cam cat o treime de jetski. Asa pufoasa era ea acolo in mare si se uita nedumerita la noi… :)

2 thoughts on “vacanta, ziua 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.