imprimanta

De la o vreme incoa ma tot zbate gandul sa-mi cumpar o imprimanta. Ori laser alb-negru, ori inkjet-color ca alea laser color sunt cam scumpe. Ce nu pricep eu este de ce vreau imprimanta. Ca de tiparit nu ma omor cu tiparitul, abia de tiparesc 2-3 pagini pe saptamana si alea chiar e musai sa le tiparesc. Si cu toate astea vreau imprimanta. Si nu stiu de ce. Incep sa ma simt asa manipulat pe nevazute de oameni care vand imprimante. Da nu stiu pe nici unul personal care sa fie specializat pe imprimante. Si atunci de unde ideea asta a mea fixa in creier ca vreau imprimanta ?

One thought on “imprimanta

  1. Laser alb negru:
    – is ieftine
    – te tine tonerul ~2500 pagini (sau ceva astronomic)
    – se strica mai greu
    – nu se usuca capu de scriere cand nu o folosesti
    – nu te jegmanesc astia la pretul de cerneala , cu cipuri de control pe cartuse , cu “s-a terminat tusul” da defapt e pe jumate plin. ink bleed , etc.
    – nu o sa te apuci sa printezi poze acasa (pt canu o sa tii hartie , e scumpa cerneala , ies naspa , si n-ai ce face cu ele, e mai ieftin la print shop)

    A mea m-a tinut 2004-2010 pe acelasi toner cu care a venit , am avut o serie de printuri masive la inceput , apoi doar din an in paste. Abia acu o luna s-a terminat tonerul. Costul total a fost 200 ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.