la airsoft

Azi dimineata m-am dus cu noaptea in cap la Airsoft cu piticul din dotare. Am bagat d’alea cu sa omoram cat mai multi din echipa adversarilor, dupa aia un capture the flag unde am fost eroul zilei: am luat steagu, l-am dus pana aproape de locul unde trebuia pus, l-am pierdut o data, l-am omorat in stil rambo pe ala de pusese mana pe el in timp ce i-am mai ucis tot in acelasi stil pe unii de dupa niste stalpi, am pus steagu la locul care trebuia si l-am si pazit 30 de secunde cat era regula.
Din nefericire pentru pitic, care e putin cam chiorenga, a scapat intr-o groapa si am intrerupt mai repede partida de joc s-o duc la urgenta la spital. Rezultatul: contuzie toracica superioara simpla. Acu pot s-o chitai remote: o faca sa rada si cand rade o doare buba. Stiam io ca exista telecomanda pentru femei :))
Acu incerc s-o conving sa mergem si noaptea la joc =)).

2 thoughts on “la airsoft

    1. In principiu sambata la 9 la Fabrica de paine de pe str. Masina de Paine. 50 RON pusca + o punga de bile (intra cam ~ 500 intr-una) si iti ajung cat sa te impusti cu oamenii toata ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.