vienna, martie 2011

Putin shopping, putin plimbat, putin baut :)

Daca tot m-am apucat sa-mi schimb stilul de imbracat acu juma de an, m-am pregatit din timp cu panfori de vara: Geox Respira de la Humanic. Ieftin si bun.

Am descoperit Prosecco, vin spumant italian. Care e bun. Dar e sec. Si cum io nu prea am baut chestii d’astea fancy, l-am baut fara prea multa apa. Si’acu mi-e sete. Da invatam si data viitoare nu mai gresim.

Am invatat sa configurez echipamente de la Ruckus Wireless. Acu cica sunt si instructor pe asa ceva, ca deh, am rulat la testul de prezentare.

Am fost la Schonbrunn Zoo, care e printre cele mai vechi gradini zoologice din lume si am vazut o caruta de animale si pasari si lighioane.

Azi-dimineata era cat p’aci sa pierd avionul din cauza telefonului. Care telefon azi-noapte si-a pierdut semnalul si dintr-un motiv care-mi scapa, a ramas blocat sa ceara PIN-ul de la SIM. Si din cauza ca isi actualizeaza ora automat, si-a pierdut si ceasul nefiind inregistrat pe nici o retea. Drept urma a sunat din parti. Noroc ca m-am culcat relativ devreme aseara si m-am trezit pe la 8 si 26 asa. Am zis repede niste chestii de morti si raniti la telefon, spalat, imbracat, cerut repede taxi la hotel, luat un paharel mic de cafea pe drum pe post de mic dejun si fuga spre aeroport. Unde am terminat cu formalitatile cu vreo 15minute inainte sa se dea drumul la imbarcare. Si uite asa s-a dus pe penis tot planul meu de aproximativ de doua ore de shopping duty-free. Data viitoare o sa urmez sfatul receptionerei de la hotel: imi programez la receptie wake-up call.

Marriot Courtyard e cam sugus asa la partea de Internet ca merge incet si e excesiv de scump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.