idei de chestii de facut la intalniri de business

Io din cand in cand ma mai scap pe la intalniri cu diversi clienti/parteneri ai corporatiei unde activez. Si ca la orice intalnire, daca nu ne-am mai vazut schimbam carti de vizita intre noi. Sa fie kosher treaba (ca tot invata piticul din dotare hebrew). Si unii au niste titluri foarte misto pe cartile de vizita, altii chestii normale si altii functii sau departamente la care nu-mi dau seama ce-ar putea face.

Dar sa revenim la aia care imi dau seama ce presupune job-ul lor. Unii dintre ei imi lasa parerea ca au job title-urile alea la misto sau si le-au cumparat de totii banii de i-au avut in buzunar.

Eh, io am ceva cu aia care au chestii misto trecute pe cartea de vizita. Si cam atat e misto.

Ma gandeam azi ca ar fi o experienta interesanta sa iau un pix cu mine si in functie de cate tampenii debiteaza interlocutorul sa-i mai tai cate un cuvant din job title. Daca raman fara cuvinte de taiat si omul tot vorbeste, l-as intrerupe si l-as ruga sa se duca sa-si mai cumpere un job title.

Exista si varianta sa-l ascult si la sfarsit sa-i sugerez sa se duca la HR si sa ceara alte carti de vizita, ca sigur i-au gresit job title-ul pe cele curente.

Dileme, dileme, dileme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.