esapana, ziua 1

Azi-dimineata rupt in gura de somn m-am imbarcat la CSA sa ajung la Barcelona cu niste treburi. CSA-ul a supt ingrozitor la capitolul mancare: primul zbor am primit un cacat. Adica un fel de strudel cu mere, dar doar cu aroma de mere si ceva ramasite. Rece. Al doilea zbor a fost un sandwich care a fost cat de cat okish asa, da nu strica un pranz. Macar au zburat bine.

In Barcelona, dupa gazarea de rigoare la hotel m-am dus sa vad stuff: o cladire de birouri in forma de ou alungit si La Sagrada Familia – un fel de mega biserica a astora. Care cre’ca e lucrata de romani, ca au inceput cu peste o suta de ani in urma sa lucreze la ea… si tot lucreaza :))

E foarte ciudata ca sa ma exprim asa, gandita de un gigi numit Gaudin care se pare ca a fost mare jmecher la construit stuff in Spania. Da distractia din Barcelona e buna de filme cu vampiri sau chestii post-apocaliptice: are lifturi de sticla inauntru mascate bine in coloane, balustrade cu pereti de sticla. Si e mare. da mare, ca citeam pe niste panouri informative ca unul din turnurile bisericii o sa aiba 170m. In fine, sa dam cu bifa ca m-am mai culturalizat un pic asa.

E misto in Barcelona, strazi mari, curate si sensuri unice la greu. Foarte multi scuteristi pe strazi, si comparativ cu rahatul de oras in care locuiesc, am auzit toata ziua 2 claxoane. Si tind sa cred ca erau romani aia.

Vineri intentionez sa ma duc sa vad un stadion d’al astora care cica iar e mare.

M-am prins ploaia, sper sa nu racesc. Am halit azi o super salata cu ton de am halit-o toata (mai putin ceapa ca dupa aia puteam si aveam arsuri pe stomac). Trebuie sa gasesc si io ton din ala, ca parea un pic afumat asa… mega bun.

Aeroportul zici ca e mall inauntru, ca are la magazine gramada in el. Ce bine e sa fii in Schengen, te doare la bascheti, te lasa astia cu avionul direct la gate-urile de plecare, fix in duty free.

Facui si ceva poze, da mai bine nu le pun, c’au iesit aiurea si mai si batea soarele cam deasupra si se reflecta peste tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.