android stuff

De cateva zile Google a dat drumul la cumparat aplicatii de pe Market si din Romania, asa ca am simtit nevoia incontrolabila e a sparge $10-15 pentru a vedea cum e. Acum am aplicatii al caror nume se termina in “pro” sau “premium” =))

Pe de alta parte, noul meu telefon crapa cam o data de doua ori pe saptamana. face un bzzzrrr si reboot. Am raportat la HTC broblemul, astept sa vad in cate luni scot si ei un fix. Cel mai probabil o sa bazai la Vodafone sa-mi dea alt telefon, o avea asta ceva defect hardware.

7 thoughts on “android stuff

  1. Șanse mari să fie software problema. HTC nu face printre cele mai performante firmware-uri. Ar putea fi și ceva aplicații care nu se împacă între ele. Ți-aș recomanda să faci “upgrade” la un firmware neoficial și să testezi, cu mențiunea că poate fi problematic la garanție. Oricum, dacă telefonul merge totuși cât de cât, poți să te întorci la softul original și să-l duci la garanție “neatins” :)

  2. Cyanogemod is the way to go. Nu cred ca exista vreun firmware comercial la fel de bun, sincer.

  3. Of, android. Mult m-a dezamagit sistemul asta de-operare. Ineficient, imatur si instabil. Si nepotrivit intr-un timp in care bateriile nu evolueaza, dar consumatorii da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.