goodbye htc

Ma gandesc de ceva vreme sa-mi iau un telefon nou candva. Pana acum in partea de SmartPhone am avut doar HTC: Desire si Desire S. Primul a mers OK si l-am folosit fara probleme o perioada, iar al doilea l-am luat ca l-am dat pe primul mai departe.

Desire S arata mai business decat Desire. ce nu mi-a placut la el e ca se reseta aleator, am tot trimis crash reports la HTC da cre’ca i-a durut fix in cur ca fixuri n-au iesit.

Intre timp i-am pus Cyanogenmod 7.1 si merge de n-are aer. am scapat si de Sense care cred ca e exemplul perfect de bloatware pe telefoane mobile. nu zic ca ultima versiune de Sense n-arata misto, da nu aduce chiar atat de multa utilitate in utilizarea telefonului incat sa merite sa fie pus peste Android.

Cum sunt mai techie asa, am tot cautat pe forumuri cand iese si un build de Android 4.0 pentru Desire S ca totusi e telefon nou si are destul RAM sa tina noul OS. Eh, se pare ca HTC nu e foarte sigur ca o sa dea drumul la Android 4.0 pe Desire S ca cica daca nu pot sa faca sa mearga si Sense pe telefon, n-o sa faca update.

Asta a fost momentul de “Muie HTC” si taiat de pe lista de producatori de telefoane mobile de la care ma gandesc sa cumpar aparate.

Acum ramane pe piata doar Samsung care mai face telefoane cu Android din punctul meu de vedere. Care Samsung se pare ca n-are o problema sa dea la oameni Android 4 si fara sa puna bloatware pe telefoane.

Sper ca aia de la Cyanogenmod sa faca mai repede un build de Android 4 si pentru telefonul meu, ca pe producator il doare in cur o data ce a vandut la prosti ca mine un telefon cu Android 2.3. Probabil se asteapta sa-mi cumpar un telefon nou doar ca sa am Android 4. In cazul asta s-o suga.

Un client suparat.

5 thoughts on “goodbye htc

    1. Eu am vazut un Samsung Galaxy S2 si mi s-a parut ca Android-ul e cat mai aproape de vanilla. Acum n-am stat sa-l sap chiar asa mult, insa la prima vedere pare mai putin bloated.

  1. Eu am avut HTC Desire si am trecut la SGS2. Comparativ Samsung are mai mult bloatware si mult mai prost.
    Partea misto e ca dupa ce-l “rutezi” poti sterge kkt-urile si-ti poti chiar dubla durata de viata a bateriei.

    1. In ritmul asta daca toti vendorii cu Android pun crapware/bloatware pe telefoane parca vad c-o sa investesc o caruta de bani intr-un iPhone si rezolv dilema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.