kinder

Zilele astea, plimbandu-ma de nebun prin oras cu masina dupa vreo luna si o saptamana de stat pe bara, am ajuns io asa de capu meu la concluzia ca vreau sa am si io un kinder.

Asa ca in seara asta (adica duminica) am convocat piticul din dotare la o conferinta de familie pe Skype si i-am expus gandirea mea. Acu am un pitic fericit ca o sa aiba kinder :) deja cred ca se impacase cu ideea ca o sa aiba doar pisic, da acu o sa aiba si pisic si kinder.

Mergand io asa prin oras si gandidu-ma la una si la alta, mi-a trecut prin cap un gand aproape infricosator: cine o sa-mi duca mai departe awesomeness-ul ? Nu ma pot termina asa brusc cum am inceput. Trebuie sa existe o continuare, o noua versiune a mea, ca un de release nou si mult imbunatatit. Like, more awesome, desi asta e greu de conceput.

Conform concluziilor sedintei de familie din aceasta seara, o sa am kinder undeva in mai-iunie 2014 si o sa fie in zodia Gemeni :) Tre sa fie la fel ca tas’u ca altfel nu se poate si pe asta tre s-o nimerec bine ca nu e ca si cum pot sa-l dau inapoi sa zic ca vreau altul :)) Acum daca m-as prinde cum fac io sa iasa fata ar si mai cool, da asta cred ca e topic pentru o alta sedinta.

Unfuckingbelieveable, mi-a dat prin cap si ideea de a avea copchil. Nu neaparat asta ci faptul ca’s dispus sa am grija de copchil. Scary. Cred ca incep de devin uman :((

2 thoughts on “kinder

  1. Iti dai seama ce imagine am despre tine, daca pana l ajumatea articolului m-am gandit la oua kinder. Nu-ntelegeam de ce puii mei e bucuros piticul ca tu vrei kinder! :)))))))
    Bravo man! Felicitari pentru decizie.
    Daca ar fi sa dau timpul inapoi, m-as misca mai repede cu initiativa asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.