blackberry z10

Acu cateva zile m-am dus la plimbare prin AFI si cum ma tot invarteam pe acolo am ajuns la magazinul Vodafone, ala concept-store sa vad si io ce telefoane mai sunt. Ma interesa mai mult cum arata S4, ca tot s-a lansat da prin .ro nu prea e de gasit.

Anyway, cum ma uitam io asa prin magazin vad flyere cu BlackBerry Z10 si dupa ce m-am plimbat aproape prin tot magazinul, l-am gasit.

Si am fost complet dezamagit. La modul ala in care vezi reclama in revista da e asa de mult photoshop acolo de crezi ca ai gresit produsul cand l-ai vazut la raft si nu e ala care trebuie.

Eh, asa e si cu Z10:

  • e mare (comparativ asa un pic cu Samsung S3)
  • e greu
  • e exagerat de gros. e cam cu inca jumate mai gros decat e iPhone 5.
  • e facut dintr-un plastic din ala prost de-l mai gasesti doar la produse chinezesti, in special la jucarii

si pe langa asta, tot insista sa se inregistreze la Vodafone si cand apasam pe Next, parca se reseta, ca se facea ecranul alb pentru ~30 de secunde or so si o lua de la capat.

N-am fost niciodata fan BlackBerry din varii motive, insa lasand asta la o parte si evaluand doar partea tehnica si estetica, cred ca ar trebui inventat un nou ordin de marime pentru Epic Fail, ca asa cum stie toata lumea epic fail-ul, e prea mic sa descrie cat de epic fail e Z10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.