indieni

M-au ajuns si pe mine belstemele amicilor care lucrau cu indieni si erau tristi din cauza asta si eu radeam de ei ca “it sucks to be them”.

Acu lucrez si io cu indieni. E trist spre incredibil de trist.

Tind sa cred ca singurul lor in viata e sa traga cat mai mult de timp pentru orice chestie au de facut si sa-ti puna cat mai multe piedici.

A, si nu insista sa gandeasca prea mult. Tot timpul exista optiunea sa deschida un tichet de suport la altii si dupa aia sa zica “astept dupa ailalti sa zica ceva”. Sau sa creeze ideea de cat mai multa birocratie care trebuie musai sa includa nevoia de a avea nevoie de cat mai multe aprobari sa dea un click.

Sunt asa passive-aggressive si se leaga de orice cacat oricat de mic sa nu faca ceva pentru ca “n-au inteles”. Da nu zic ca n-au inteles, tac pana ii intrebi de sanatate si abia atunci zic asta. Sau iti dau informatii cu picatura, ca nu cumva sa poti face treaba de o ai mai repede, sa stai si sa mai intrebi una alta si tot asa pana ajungi sa-ti faci treaba.

Mail pe sefii lor in CC si dat in gat non-stop se pare ca-i face sa treaca intr-o treapta mai sus de viteza, da tot merg pe burta si incearca sa nu faca nimic.

Trebuie sa aflu cat de mult doreste guvernul UAE sa le respecte astora drepturile, ca as avea cateva idei de propus la managementul companiei sa faca oameni din indieni. Si din pakistanezi, ca’s la fel ca indienii.

3 thoughts on “indieni

  1. Da, este usor frustrant la inceput :)

    Vei vedea ca a lupta impotriva “sistemului” nu e cea mai eficienta abordare. Trebuie sa intelegi mentalitatea si felul in care lucreaza (sau nu) si sa ajustezi biciul accordingly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.