frig

De 3 luni jumate de cand am ajuns aici am o problema majora: mi-e frig de ma pis pe mine.

Am plecat de acasa numai cu tricouri, camasi subtiri si alte cele. Ca deh, cand noaptea sunt 40 de grade si ziua 50 te gandesti ca o sa scoti limba de un cot de la atata caldura si o sa transpiri rauri, rauri.

De unde, afara nu stai prea mult, iar inauntru mai e un pic si iti poti vedea respiratia. Sa nu mai zic ca socul termic cand vii de la 40-50 de grade la 18 sau cat e inauntru te indoaie. Parca iti iei o bucata in cap cand intri in cladiri.

Nu stiu daca am mai scris, dar dupa prima zi de lucru am ajuns anchilozat acasa. Dupa care m-am dus la mall si mi-am luat hanorac. Pana saptamana trecuta cand mi-am luat si un sacou, c-am zis ca deja 3 luni zi de zi cu acelasi hanorac… e cam aiurea.

In casa am gresie pe jos, peste tot. In pat dorm in izmene si camasa lunga sub plapuma groasa de frig ce e. Desi termostatul de la AC (care  e oprit noaptea) arata 24 de grade seara cand ma culc, tot mi-e frig.

In functie de cum e pornit AC-ul la birou, din cand in cand stau cu casca pe cap sa nu mai mai loveasca alizeul un mecla.

Cica sa te iei dupa oamenii internetului care se planga ca “vai, draga, ce cald e in UAE”. Cred ca toti aia care se plang de cald sunt englezi, canadieni, nordici si mai stiu io ce natii care daca stau la mai mult de 20 de grade behaie de cald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.