cu oameni

  • Acu vreo luna jumate asa, cand eram cu sef’miu pe hol am facut cunostinta cu un nene de pe acolo de la comercial. Ha-ha, hi-hi-hi pana cand ma intreaba de unde sunt: zic din Romania. Si atunci s-a terminat ha-ha si hi-hi. De ce ? Pentru ca tipul are un prieten care e innebunit de condus si acu multa vreme s-a dus el din desert cu masina pana in Germania si a trecut si prin Romania. Iar la noi a trebuit sa dea spaga la vama sa-l lase sa treaca. Si d’aia nu vorbeste acu cu mine.
  • Mai zilele trecute, tot cu sef’miu, eram la masa si a invitat niste localnici cu noi sa mai vorbeasca. Masa de sase persoane, trei pe o parte, trei pe ailalta. Sef’su lu sef’miu s-a pus langa el (noi stand fata in fata), un altu s-a pus la un loc distanta de mine si au mai ramas doi. Unu din ei s-a uitat repede la masa, a ginit locul din diagonala cu mine si s-a pus repede acolo iar alalalt statea cu tava in mana si avea o fata din aia de om care a tras paiu scurt si trebuia sa stea langa mine. Au vorbit numai araba, n-am aflat care e problema lor cu strainii.
  • Sef’miu are un var, care-l cheama fix ca pe el. Cu vreo 20 de ani mai batran si dat un pic prin clor. Asta chiar ma place. Nu stiu de ce. Parte misto e ca ma intalnesc cu el in 90% din cazuri doar la buda. De cateva ori pe zi. Incet, incet incepe sa creada ca e o conspiratie ca ma duc la pipi in acelasi timp cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.