inductie

Azi am participat la prima sesiune de inductie ever din viata mea. Unde inductie se cam traduce prin spalare pe creier.

Ce-am aflat:

 • SMT = Senior Management Team, nu Symmetric Multi-Threading cum stiam eu.
 • Tot la capitolul SMT: “they talk to you”. Se pare ca pe aici asta e un lucru mare de tot. Adica “Whoa, a vorbit managementul cu tine. Lasa-ma sa te ating.”.
 • Ca a venit Managing Director o data prin firma si ca oamenii de s-au intalnit cu el s-au simtit “empowered” numai prin simpla lui prezenta. Din descriere pare a fi un fel de Kim Jong-Un asa.
 • Trainerul de la curs ar avea succes fantastic intr-un ministru al propagandei, la cum povestea el ca ii bate inima tare si mai scapa un Sieg Heil si o lacrima cand trece pe lanaga un magazin al corporatiei de mandru ce e.
 • E “brilliant” si “fantastic” la cum se doboara barierele de comunicatie in corporatie si cum “people are empowered” sa discute direct si sa ia initiativa.
 • Implementarea de Lync a fost prezentata ca “the next best thing since┬ásliced bread”. Abia astept sa puna si SharePoint-ul pe picioare, o sa fie a doua venire a lu’ Jesus.
 • Ca poti pune cifre pe slide-uri bazandu-te ca nimeni nu stie ce inseamna. Asta sau faci ceva gresit cand OPEX e de doua ori mai mare decat CAPEX.

La jumatea zilei, in pauza de masa, un coleg s-a dus si a bagat scurt trei beri sa-si refaca neuronii distrusi. Am bagat si eu un pahar de vin de control, sa nu ramana ceva reziduuri in cap.

4 thoughts on “inductie

 1. :)))
  Simti deja ca era mai bine in Golf?!
  Omule, lasa-te de IT. Esti bun, foarte bun, dar cu scrisol faci mai multi bani decat mama lui Harry Potter :D
  Apropo, avem o implementare de Lync ce se naste saptamana asta. Pot sa te citez? :)))

  1. In Golf erau mai multi bani :) O sa vad cum merge cu scrisul, merci de incurajari.

   Legat de implementari, tinem aproape ;)

 2. Pana mea, n-ai invatat nimic. OPEX rulez, pentru ca cloud si lean si pay-as-you-go si SaaS si alea. You need to leverage the synergies and ride the wave of the future, maan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.