+2 luni

Azi calendaristic a mai trecut o luna de exercitii. Ieri s-a terminat de fapt, ca in weekend nu prestez.

Am inceput sa prind contur, se pare ca am vene in locuri unde nu stiam ca am. Teoria mea e ca le da muschii afara de prin brate :))

Se simt si muschii abdominali, incep si aia sa iasa incet-incet la inveala. Acuma sunt pe laturi asa, iau burta prin invaluire.

De la behait cu 10kg pot sa fac acum indreptari cu ~40kg, ceea ce e un progres bun.

Inca nu pot face tractiuni (adic mai mult de 3 asa), dar ma straduiesc, ca in rest merge bine treaba.

Mai nasoale ca flotarile sunt flotarile pe minge sau in romb, adica sa tii palmele apropiate si sa faci precum cricul de masina ala romboidal asa. Asta pana o sa ajung si io bazat sa le fac in cap si o sa le injur pe alea cand o sa-mi vina tot sangele in creier.

Pentru ca dupa toata distractia asta ma ia o foame de lup, m-am dus din nou la prietenul doctor cu mancarea sa imi dea idei de halit corect, ca am observat io ca daca bag un mec dupa sala nu e chiar o idee buna. Acu cu sfaturile de la el, baga ce trebuie inainte si dupa antrenament si greutatea mi-a ramas constanta, dar muschiu creste si asta inseamna ca slana se duce.

Ieri am dat la baros si dupa aia radeam cu antrenorul ca daca o tin in ritmul asta o sa fiu ca Thor cu ciocanul. Si cica gata, Thor ma cheama de acu incolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.