waze

Pentru ca traficul in orasul minunat cateodata se blocheaza fara vreo logica, e nevoie de un pic de creativitate.

Azi plecai io pe la ~10:30 de la sala bucuros nevoie mare ca e vineri si ma tund un pic. Sala e pe langa Budapesta si de acolo de obicei o cam tai spre Aviatiei unde mai am treaba.

Azi, am dat in (n-am idee ce strada e aia de la Budapesta spre Unirii in Pasaj) si era coada de dinainte de pasaj. Eu grabit nevoie mare. Si zic hai sa vezi cat fac pana spre Floreasca/Dorobanti unde e coaforul.

Si mi-am adus io aminte ca am Waze pe telefon si baga adresa in el si da-i Go. Si sa moara ma-sa de nu m-a plimbat asta pe niste stradute de habar n-aveam ca exista. Stanga, dreapta, inainte, dreapta, stanga, intoarcem etc. Am fost ca la raliu. M-am si ratacit de vreo 2 ori ca nu prea credeam ca e bine pe unde ma duce, dar mi-a batut obrazul si m-a adus iar pe calea cea dreapta.

Si uite asa, am facut eu de unde am plecat vreo 20min pana la destinatie pe un traseu mega dubios.

Azi am ars-o pana pe la 5 jumate prin Aviatiei si bineinteles ca la intoarcere era coada, ca m-am nimerit cu toti corporatistii la plecare din cartierul minunat.

Am bagat iar comanda la Waze sa ma duca repede acasa si de la podul aerogarii pana la casa m-a dus in vreo 25min asa, care pentru ora 17:30 este o realizare.

Waze FTW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.