macbook

Azi ma dadui si io un pic cu un MaxBook si prima impresie este ca e foarte misto. Cel putin daca ai sa te plimbi mult, este fantastic, nici nu-l simti in mana.

 

2015-05-07 21.33.57.jpg

Image 1 of 3

In prima poza este el comparativ cu MacBook Pro-ul meu, care acum pare mare si greu :))

Ecranul este foarte, foarte misto si se vede foarte bine indiferent de unghi sau de lumina din jur (ca ma plimbai cu el si la lumina si la intuneric).

De usor nu mai zis, ca nici nu se simte. Trackpad-ul este foarte exact si acum merge clickuit oriunde pe el si nu stiu exact cum functioneaza Taptic Engine ala, dar chiar ai impresia ca dai click si il simti. Eu tot clickuiam si dupa aia mi-am adus aminte ca de fapt nu clickui, dar senzatia in deget era de clickuit.

Singura chestie care mi se pare dubioasa sunt tastele, care sunt un pic mai scurte si parca atunci cand tastezi se adancesc un pic in suport. Omul de-l are zice ca sunt super OK dupa ceva utilizare, insa mi se par funky asa. Acu parca si poate ca sunt eu obisnuit cu taste pe care sa le aud cand le apas :)

Daca ma las de masini virtuale, cred ca este urmatorul laptop pe care o sa mi-l iau.

Reactia generala la noul MacBook este similara cu:

fluffy

One thought on “macbook

  1. Zilele trecute m-am clickuit si eu cu el. Tastatura nu mi s-a parut grozava, am testat altele mult mai bune, iar ecranul parca prea mic, cu toate ca nu iti induce aceeasi senzatie de claustrofobie ca la macbook air. O fi asa pentru ca e edge-to-edge atat la tastatura cat si ecran, spatiul e folosit la maxim. Arata ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.