random stuff

  • Au aparut puzderie de biciclisti prin Bucuresti. Ma bucura faptul ca prinde si pe plaiurile mioritice treaba asta cu mersul pe bicicleta. Din pacate majoritatea sunt complet imbecili cand vine vorba de regulile de circulatie: merg pe contrasens, traverseaza calare pe bicicleta trecerile de pietoni, trec pe rosu la semafoare si alte cele. In ritmul asta o sa ajungem cum a fost si cu scuterele: permis de bicicleta.
  • Bateria la Mac tine cam aproape o zi (adica de dimineata pana dupa-masa/seara) daca doar scriu cod (adica niste abominatii in bash, ca programare nu stiu) sau fac chestii sysadminice, gen SSH sau Remote Desktop.
  • “Cand nu stii ce sa zici, inventeaza ceva ce suna bine.” – cam asta pare sa fie noua regula la mecanicii auto. Imi scartaie in dusmanie franele pe fata atunci cand franez in curba la viteze mici. Explicatia oficiala este ca “placutele de frana sunt din compozit” si cand sunt rotile sunt un pic bracate scartaie. Ma enerveaza teribil faptul ca nici n-am timp sa respir sa ma pot duce la alt service pentru o diagnoza cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.