open air 2015

Din categoria sa se mai intalneasca si linuxarii la o bere, weekend-ul asta am fost la o iesire  cu diversi oameni pe undeva pe langa Bran sa ne relaxam, sa discutam una alta de diverse chestii care au mai mult sau mai putin de a face cu calculatoarele si sa ne plimbam pe munte.

Vineri a fost light, toata lumea obosita dupa drum, cu discutii din astea mai mult despre companiile mari si rele care abuzeaza consumatorii si angajatii. Dar goosfraba, si lasat ignorantii in lumea lor.

Sambata m-am trezit fara nici o durere de cap, doar un pic nedormit ca am avut un sforaitor in camera si camera era pe partea cu soarele si s-a facut cald repede de tot si a devenit nasoala atmosfera.

Pe la 11 asa am luat-o incetisor la o plimbare pe munte sa vedem natura si ce alte chestii se mai pot vedea pe munte. Si am mers asa pana am gasit o scurtatura spre unii din grup care o luasera inainte. Si dupa un pic de gandeala am zis sa ne luam dupa o femeie si sa mergem inainte ca stie ea cum ajungem inapoi unde stateam. Si am mers, si am mers, si am mers. Am gasite niste poteci, niste alti munti, niste paduri, am gasit un izvor cu apa care avea gust de oaie, niste alte poteci. La un moment dat am zis sa facem o chestie nu foarte barbateasca, si anume am dat de un om intr-o curte si l-am intrebat cu cum ajungem unde vroiam noi sa ajungem. Anyway, long-story short dupa vreo ~10-12km asa si vreo 4 ore jumate am ajuns inapoi la pensiune.

Noroc ca mi-am luat sapca cu mine ca altfel o sugeam maxim ca a fost un soare puternic de nu se poate.

La cabana am bagat ca spartul si pe nerasuflate in mine vreo 3 farfurii de ciorba de fasole cu afumatura si tot as mai fi mancat ceva.

Am ars-o aiurea pana mai pe seara cand a venit cina unde iar am mancat ca spartul de foame ce-mi era dupa tot mersul pe coclauri. Contrar experientei trecute, am mancat berbecut facut la protap fiind convins de cineva ca berbecul e diferit de oaie :)

Seara in timp ce vorbeam cu un prieten de ce-am vazut la o expozitie prin Bucuresti, de ce jucarii foloseam cand eram copii am zis si ‘aveau planurile de fumigena’. Si asa ni s-au facut ochii mari la amandoi, ca staniol aveam ca mancasem niste ciocolata iar pensiunea avea o masa de ping-pong. Si uite asa am ciordeles una din mingiile de pingpong si ne-am pus pe treaba. Pentru ca nu mai stiam cum se face am cautat pe youtube tutorial. Primul film incepea cu “… se ia azotat de amoniu si…”. Acolo l-am oprit ca povestile care incep cu “azotat de amoniu” se termina cu “… si pensiunea a explodat”. Adica faceam fumigena, da un pic cam mare decat ne-am fi dorit. Si in plus era noapte si nici azotat nu aveam. Asa ca am trecut la al doilea filmulet unde era ce cautam.

Dupa un pic de munca am asamblat fumigena, ne-am intors cu ea la masa si dupa o prima tentativa esuata de a-i da foc, a doua oara a luat-o si am aruncat-o pe sub masa. Unii nu prea stiua care e treaba, altii cu “hai ba sin, ce pula mea” si unul a dat-o cu “mmm, mirosul copilariei”. S-a disipat repede fumul ca eram pe terasa si dupa aia ne-am continuat discutiile pana cand aproape a rasarit soarele.

Am reusit sa dorm vreo 3 ore, dupa care mic dejun, salutat lumea si inapoi spre casa. Pe DN1 am mers bara la bara cam de pe la cativa kilometri de la iesirea din Predeal spre Bucuresti pana dupa Busteni.

Am ajuns pisat pe mine e oboseala, dar am mai rezistat eroic vreo doua ore pana m-am luat somnul pe la 5 si ceva asa.

Care somn nu m-a tinut mult pentru ca a inviat berbecul in mine si m-am trezit cu un rau si-o greata de m-a facut muci complet. Mai rau ca atunci cand beam de uitam cum ma cheama :( Dupa cum ziceam mai devreme, nu m-a dus mintea sa stau departe de oaie :((

Azi am ars-o la orizontala, pe la 3 asa am putut sa bag ceva mancare solida in mine si sa nu mi se mai faca greata.

Daca nu ma manca in cur sa fiu viteaza cu oaia, cred ca ar fi fost super ok toata treaba.

2 thoughts on “open air 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.