#slack

De prin Noiembrie asa de cand sunt intr-un contract nou lucrez intr-o echipa distribuita, fiecare de pe unde apuca. Pentru comunicatie si sincronizare la ce facem folosim Slack.

Slack, pentru comunicatie e asa… “the next best thing since sliced bread”. Poti sa te uiti sa vezi ce au discutat oamenii inainte sa intri pe un canal, ca de exemplu ce zicea lumea inainte sa vii in corporatie. Sa pornesti clientul si sa te lase acolo unde a inceput convorbirea de cand te-ai logat ultima oara.

Se integreaza cu tot felul de aplicatii (gen Dropbox pentru link-uri la poze/documente). Eu sunt mare fan ca pot sa uploadez poze cu diverse chestii, pot sa fac highlight pe text, pot sa editez ce-am scris (in mare parte pentru a corecta typo-uri), pot sa fac echivalentul a preformatted cand am snippet-uri de configuratie sau cod.

Si arata super bine. Fontul la scris, temele, cum sunt aranjate discutiile. Poate nu parea important, da pentru mine conteaza sa nu folosesc aplicatii care-mi displac cum arata.

Ce suge la Slack sunt thread-urile, da ii dau asa doar juma de bila neagra ca abia au fost introduse si probabil o sa le mai schimbe de cateva multe ori pana o sa gaseasca formula sa arate si alea normal si decent.

Nu e Slack o noutate, da voiam de mai demult sa scriu despre un el ca pur si simplu este foarte misto si pentru cine n-o fi auzit de el, recomand cu cea mai mare caldura.

One thought on “#slack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.