eternals

Are efecte misto filmul asta, mai ales vazut la cinema intr-o sala cu Dolby Atmos.

Altfel, a reusit Marvel sa faca un film politically correct maxim: au niste albi, un copil, un indian, un asiatic, un negru gay, o muta. Cred ca daca baga Kirby on comics mai multe personaje, scoteau si de un indian fara accent si un alb chinez pe dinauntru sau ceva.

Povestea e ca un gigi super smecher face niste animale care sa fie apex predators si sa ajute anumite planete sa se dezvolte si sa coaca inauntru cate un Celestial, gen o sarcina, da’ mai lunga, care tine cateva mii de ani. Si ii greseste cumva. Si in loc sa faca alti predatori din astia negresiti, face niste roboti cu sentimente care sa omoare predatorii gresiti. De-alungul a milioane de ani. Pai sa moara bibi, in milioane de ani faceai versiunea 123987.4SP14 de predatori.

Si n-a fost de ajuns, da sa faci roboti muti… Adica de ce? For fun? Si asta nu e tot, a facut gigelul ala super jmecher un robot negru gay, care in film se combina cu un arab gay. For fuck’ sake.

Asa, cum ziceam, are efecte misto filmul. Ca povestea… not really. Bine, ajuta si faptul ca e Gemma Chan in prim plan :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.