raiul animalelor

Mai prin Noiembrie anul trecut am scris de tragedia cu Maslin.

In prima saptamana de dupa Revelion n-am avut chef sa vad pe nimeni, am lucrat de acasa minimul necesar si in rest m-am uitat la tot felul de seriale sa treaca timpul. Cumva in viata nu mi-a iesit asta cu sa-mi beau mintile cand vreau sa nu ma gandesc la nimic. Dar pot sa ma uit la 10 sezoane non-stop sculare-culcare pana nu mai pot ochii.

Anyway, vinerea e zi de curatenie si prefer sa nu stau acasa cand se petrece operatiunea. Cum nu vroiam sa vad pe nimeni, m-am trezit de dimineata, m-am dus sa-mi iau o cafea de peste drum si am plecat la Constanta. Ideea imi venise in seara precedenta ca mi-am adus aminte ca mi-a zis un prieten ca acolo se mananca ramen bun ca in Asia.

Am pus Constanta pe Waze sa-mi fac o idee de cat imi ia sa ajung acolo, am oprit Waze-ul si i-am dat regulamentar pe A2 cu 140 pe pilot automat. Aproape de Constanta cand au inceput sa apara semne cu orasul am pus iar Waze, si bine am facut ca trebuia sa iau prima iesire de pe autostrada.

Cu Waze pe Constanta am ajuns in parcare la Brick. Ca acolo te duce. In parcare la un magazin de constructii. Ca nu stii ce ai nevoie :))

Am fost la restaurantul cu pricina, am bagat un Ramen si niste Wagyu scump, m-am plimbat un pic prin portul turistic si pentru prima oara am fost pe acolo pe la cazinou. Mai mult din greseala decat intentionat. Asa, restaurantul se cheama Tokyo Rikya, foarte bun.

M-am ratacit un pic prin oras si am plecat cand se insera. Tot la fel mers regulamentar pe autostrada si cand eram aproape de Bucuresti era deja intuneric bine. A ajutat si faptul ca era innorat deasupra orasului. Cu un nor foarte misto de pe o parte pare pictat, ca asa se termina, de parca ar fi ridicat cineva pensula incet de pe cer.

Cimitirul unde e ingropat Masline e fix aproape sub podul de la A2 cand se intersecteaza cu Centura. Si cand vii dinspre Constanta, se vede un pic inauntru.

Si era plin de luminite mici si colorate. Ca oamenii de au pus tot felul de lanterne si luminite solare acolo. Cum sunt aleile dintre morminte, de la distanta pare ca e un satuc mic. Si ca ar fi ceva activitate. M-a dus gandul ca Maslin e cu noii lui prieteni, ca se joaca si se alearga pe acolo. Sau cine stie, dormea cum dormea el cand era innorat afara si radeam de el cand ajungeam acasa ca il lua cascatul si ii ziceam ca-l oboseste viata de pisica.

Trebuie sa cumpar si eu o luminita colorata sau doua. Sa aibe si el lumina seara acolo.

2 thoughts on “raiul animalelor

  1. La sfarsitul anului si al meu copil si-a pierdut motanul/ Era pe terasa si a disparut( terasa la etajul 5)
    Jale mare. Eu i-am zis ca daca nu a gasit nimic pe langa bloc(ramasite) atunci e de bine.
    Se agata de ideea asta. Nu stiu cand o sa-i treaca.

    Nfine. Cat te costa curatenia? Cum ai gasit persoana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.