idee

Ma tot uit la stiri din astea despre securitatea informatica si parca au luat-o toti razna. Nimanui nu-i pasa, daca sunt loviti se duc repede sa planga la militia lor, se dau tot felul de legi de cacat cu “daca accesezi in mod neautorizat un sistem informatic faci mai multa parnaia decat un popa pedofil” si alte aberatii din astea.

Ce-ar fi daca politia s-ar implica doar in cazurile in care aia de te sparg iti cer bani pe informatii sa nu le faca publice si doar daca se sparg chestii din astea importante din care are rezulta oameni morti, gen centrale electrice, baraje, poduri etc.?

Si in rest, firmele de au datele oamenilor si/sau ale altor sa firme sa fie raspunzatoare pentru ele ca si cand acestea ar fi in format fizic inchise undeva in “siguranta” intr-un seif?

Adica daca ti-o iei si te fac unii de rusine pe internet ca-ti posteaza chestiile interne, ti-au “furat” filmul nou abia lansat, asta e, o sugi si mergi mai departe.

Din punctul meu de vedere in felul asta lumea chiar ar lua lucrurile in serios si ar rezolva toate chestiile pe care nu vor sa le rezolva, alegand in schimb sa se ascunda dupa legi, proceduri, procese si alte crapuri din astea complet inutile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.